ACTIE! 4-delige online cursus “De Tarot als Gids in je Persoonlijke Ontwikkeling.”

Deze 4-delige cursus is bedoeld voor iedereen die graag meer inzicht in zichzelf wil krijgen door gebruik te maken van de tarotkaarten. Online te volgen via Facebook Messenger Live Video.

ACTIE! van €199,95 voor slechts €149,95!!

zelf aanschaffen: een Rider Waite tarot deck, bijvoorbeeld deze tarot deck

WANNEER:
Zaterdag 8 Jan. 10:00u – 12:00u
Zaterdag 15 Jan. 10:00u – 12:00u
Zaterdag 22 Jan. 10:00u – 12:00u
Zaterdag 5 febr. 10:00u – 12:00u

Wat zijn tarotkaarten

De meeste mensen kennen de tarotkaarten als medium om de toekomst te voorspellen. Minder bekend, maar van onschatbare waarde, is het verhaal dat ze vertellen: Een verhaal van grote wijsheid over de ontwikkeling van de mens als individu en als mensheid in zijn geheel. De manier waarop het verhaal wordt verteld – met beelden – raakt direct aan ons intuïtieve voelen en weten.

Hoe werken tarot kaarten

Tarotkaarten werken als een spiegel van delen van onszelf waar we ons niet altijd bewust van zijn, maar die wel ons denken en handelen bepalen. Daarom leren we in deze cursus de globale betekenis van de kaarten te combineren met het intuïtieve lezen van de kaarten.

Wat kun je met tarot kaarten

Je zal ervaren dat de tarotkaarten aangewend kunnen worden in het verkrijgen van inzicht in je voelen en denken, je overtuigingen en je handelen. Ze bieden je handvaten waarmee je de uitdagingen van het leven in emotioneel opzicht beter het hoofd kunt bieden.

Wat is de Rider Waite tarot

Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf de instructies voor het ontwerp.
Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

Wat gaan we doen

Deze 4-delige cursus is bedoeld voor iedereen die graag meer inzicht in zichzelf wil krijgen door gebruik te maken van de tarotkaarten.

WAT LEER JE
De cursus heeft diverse doelen voor ogen
• Inzichtelijke uitleg over de betekenis van de kaarten en waar deze betekenissen vandaan komen.
• Spelenderwijs verankeren van de globale betekenissen van de kaarten
• Door beter te kijken en te voelen, je eigen invulling aan de kaarten geven om zodoende je eigen verhaal leren herkennen in de kaarten.
• Eenvoudige legpatronen leren interpreteren door een combinatie van intuïtie, levenservaring en kennis

INVESTERING IN JEZELF
-ACTIE! Voor deze investering in jezelf betaal je nu i.p.v. €199,95 slechts €149,95!! zelf aanschaffen: een Rider Waite tarot deck, bijvoorbeeld deze tarot deck.
-De workshop is in kleine groepen, omdat iedereen persoonlijke aandacht verdient. Min: 2 deelnemers, Max: 4 deelnemers

Inschrijven via onderstaand inschrijf formulier.

inschrijven cursus
Vul hier uw naam in
Vul hier uw naam in
Voornaam
Achternaam
U mag mij via Facebook Messenger berichten sturen t.b.v. de cursus.
U mag mijn e-mail adres gebruiken, uitsluitend voor het toesturen van de factuur en correspondentie betreffende de cursus.
Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord.