ACTIE! 4-delige cursus “De Tarot als Gids in je Persoonlijke Ontwikkeling.”

Online te volgen via Messenger Live Video. Nu met gratis Rider Waite Tarot Kaartendeck met boekje! twv 29,95 Euro Set van 78 kaarten met boekje, ontworpen door Pamela Colman Smith.

De cursisten volgen de cursus Online via Messenger Live Video. Er zal worden gewerkt met de Rider Waite tarot. Er is op dit moment een actie. Deze krijg je namelijk gratis bij het volgen van deze cursus.

Geen beschrijving beschikbaar.

WAT ZIJN TAROTKAARTEN
De meeste mensen kennen de tarotkaarten als medium om de toekomst te voorspellen. Minder bekend, maar van onschatbare waarde, is het verhaal dat ze vertellen: Een verhaal van grote wijsheid over de ontwikkeling van de mens als individu en als mensheid in zijn geheel. De manier waarop het verhaal wordt verteld – met beelden – raakt direct aan ons intuïtieve voelen en weten.

HOE WERKEN TAROT KAARTEN
Tarotkaarten werken als een spiegel van delen van onszelf waar we ons niet altijd bewust van zijn, maar die wel ons denken en handelen bepalen. In deze cursus leren we de globale betekenis van de kaarten te combineren met het intuïtieve lezen van de kaarten.

WAT KUN JE MET TAROT
Je zal ervaren dat de tarotkaarten aangewend kunnen worden in het verkrijgen van inzicht in je voelen en denken, je overtuigingen en je handelen.
Ze bieden je handvaten waarmee je de uitdagingen van het leven in emotioneel opzicht beter het hoofd kunt bieden.

WAT IS RIDER WAITE TAROT
Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf de instructies voor het ontwerp.
Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

WAT GAAN WE DOEN
Deze 4-delige cursus is bedoeld voor iedereen die graag meer inzicht in zichzelf wil krijgen door gebruik te maken van de tarotkaarten.
We gebruiken de tarot van Rider Waite. Er is op dit moment een actie. Deze krijg je namelijk gratis bij het volgen van deze cursus.


WANNEER:
Zaterdag 8 Jan. 10:00u – 12:00u
Zaterdag 15 Jan. 10:00u – 12:00u
Zaterdag 22 Jan. 10:00u – 12:00u
Zaterdag 5 febr. 10:00u – 12:00u

WAT LEER JE
De cursus heeft diverse doelen voor ogen
• Inzichtelijke uitleg over de betekenis van de kaarten en waar deze betekenissen vandaan komen.
• Spelenderwijs verankeren van de globale betekenissen van de kaarten
• Door beter te kijken en te voelen, je eigen invulling aan de kaarten geven om zodoende je eigen verhaal leren herkennen in de kaarten.
• Eenvoudige legpatronen leren interpreteren door een combinatie van intuïtie, levenservaring en kennis

INVESTERING IN JEZELF
-De investering in jezelf voor deze intensieve 4-delige cursus bedraagt E199,95 met als actie de raider Waite tarot deck plus boekje gratis.
-De workshop is in kleine groepen, omdat iedereen persoonlijke aandacht verdient. Min: 2 deelnemers, Max: 4 deelnemers

AANMELDEN
Bij interesse stuur mij even een berichtje.
Er zijn maar 4 plaatsjes beschikbaar, wacht dus niet te lang.