Gratis e-book intuïtief kaartlezen

Hartelijk welkom op mijn pagina! Ik ben verheugd je mijn gratis e-book intuïtief kaartlezen te kunnen aanbieden!

Een spannende ontdekkingsreis door je intuïtie vangt aan. Daar heb je de juiste attributen bij nodig. Ter gelegenheid van het uitkomen van mijn Gratis e-book intuïtief kaartlezen, deze BIJZONDERE AANBIEDING!

Bestel nu SPIEGEL VAN DE ZODIAK met onderstaand bestelformulier. EXCLUSIEF via deze pagina ontvang je een door Anneliese Melens, auteur en kunstenaar van het dit kaartspel, gesigneerd exemplaar. Als EXTRA, gratis bijgevoegd een korte, persoonlijke boodschap met als thema “ontwikkelen van jouw intuïtie”. Deze boodschap wordt geschreven door de maker en geestelijke moeder van dit spel. Zo kun je meteen aan de slag met je gratis e-book intuïtief kaartlezen.

“Spiegel van de zodiak” is uitgebracht bij uitgeverij A3 boeken in 2022. Dit kaartspel is bij uitstek geschikt om meteen aan de slag te gaan met je gratis e-book Intuïtief kaartlezen!

Spiegel van de zodiak onderscheidt zich van andere spelen doordat het geïnspireerd is op de tekens van de dierenriem en de belangrijkste planeten van de westerse astrologie. Voorts zijn er vier extra kaarten toegevoegd die duiden op opkomende of afnemende tendensen. Deze zijn gebaseerd op de vier schijngestalten van de maan. Het spel bestaat uit 50 kaarten. Dus deze kunnen zowel rechtop als omgekeerd worden gelezen.

Kijk hieronder op de afbeeldingen om ze vergroot weer te geven in een nieuw tabblad. Zo krijg je een idee hoe de kaarten eruit zien. Helemaal onderaan de pagina is een bestelformulier.

De kaarten kunnen ook besteld worden bij uitgeverij A3 Boeken en voorts bij elke boekhandel

Let op!! Aanbod is alléén geldig als je bestelt vanaf het formulier onderaan deze pagina! Wil je er even over nadenken? Géén probleem want je kan altijd weer op deze pagina terecht. Zet deze pagina dan wel even vast bij je favorieten.

DOWNLOAD HIER JE GRATIS
E-BOOK INTUÏTIEF KAARTLEZEN. (E-book opent in nieuw tabblad)

gratis e-book intuïtief kaartlezen
pr 1 Spiegel van de zodiak
pr 2 spiegel van de zodiak
cover doosje spiegel van de zodiak
Actie bij gratis e-book
Bij aankoop van de kaarten deck "Spiegel van de zodiak" ontvang ik een gesigneerd exemplaar en een gratis boodschap uit "Spiegel van de zodiak".
Mijn naam is
Mijn naam is
Voornaam
Achternaam
Mijn adres is
Mijn adres is
Straat en huisnummer
postcode en plaats
land:
telefoonnummer en e-mail adres
telefoonnummer en e-mail adres
telefoonnummer
E-mail adres
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens enkel en alleen gebruikt worden ten behoeve van de verzending van het kaartspel
Ik heb de algemene voorwaarden en het privacybeleid gelezen en ga ermee akkoord