“Spiegel van de zodiak – Divinatiekaarten”

De afgelopen maanden hebben uitgeverij A3 boeken en ikzelf hard gewerkt aan ‘Spiegel van de zodiak – 50 divinatiekaarten’. De bestanden liggen nu bij de drukker en in maart zal het, als alles meezit, leverbaar zijn. Tarotist Jan Ton schreef het voorwoord.

cover spiegel van de zodiak
Spiegel van de Zodiak

Flaptekst

De divinatiekaarten van ‘Spiegel van de zodiak’ hebben de astrologie als uitgangspunt. Elk sterrenbeeld heeft drie kaarten: een mannelijke, een vrouwelijke en een algemene. Deze 36 kaarten geven de verschillende attitudes tegenover het leven weer, maar je kunt ze ook als persoonlijkheidskaarten zien. Daarnaast zijn er tien hemellichaamkaarten (acht planeten, de Zon en de Maan), die aangeven welke krachten er spelen. De vier maankaarten maken duidelijk in welke fase een proces verkeert.
Met deze vijftig kaarten bestrijkt tarotist en kunstenaar Anneliese Melens alle aspecten van het leven. Ze neemt je mee op een inspirerende en intrigerende ontdekkingsreis. Alle kaarten zijn voorzien van een diepgaande uitleg. In het boekje vind je voorbeelden van leggingen, van heel eenvoudig (legging met een kaart) tot uitgebreid (legging op basis van de twaalf huizen). De rijke symboliek helpt jouw onderbewuste een vertaling te maken naar jouw situatie. Zo kun je het beste uit jezelf en je leven halen.

Persoonlijke boodschap bij aankoop van “Spiegel van de zodiak” in de voorverkoop!!

10 maart is de verwachte datum dat “Spiegel van de zodiak” verkrijgbaar is in de boekhandel. Maar de deck is nu al te bestellen in de voorverkoop. Als je met onderstaand bestelformulier de kaartendeck “Spiegel van de zodiak” aanschaft, dan ontvang je daar een handgeschreven, krachtige persoonlijke boodschap bij, ahv een door mij speciaal voor jou getrokken kaart uit “Spiegel van de zodiak”. Laat dit aanbod niet aan je voorbijgaan want het geldt slechts voor de eerste 50 exemplaren!

Verkoopprijs kaarten mét het boekje: €29,95

bijkomende verzendkosten

DHL binnen nederland
Pakket versturen naar DHL ServicePoint: €4,50
Pakket versturen naar een huisadres: €5,75

DHL naar België
Pakket versturen naar een huisadres: €9,00

Delen is lief!

spiegel van de zodiak
Voornaam en naam
Voornaam en naam
voornaam
naam
Adres
Adres
straat en huisnummer
postcode en stad
Land van bestemming:
aantal exemplaren
Verzending